Uitnodiging: RZA bijeenkomst: ‘Samen werken aan een betere leefstijl’ – 24 januari 2023

Het verbeteren van leefstijl is een krachtig instrument om veel gezondheidsproblemen te voorkomen. Het is daarom mooi dat steeds meer preventie-initiatieven van de grond komen! Effectieve preventie staat of valt met goede ketensamenwerking. Samenwerken begint met het inhoudelijk en persoonlijk kennen van elkaar. Daarom nodigen we u van harte uit voor een bijeenkomst voor het verbinden van preventie-initiatieven in de regio Zwolle*.

‘Samen werken aan een betere leefstijl’

Een bijeenkomst georganiseerd door de RZA-programmacoalitie Leefstijl voor het verbinden van preventie-initiatieven in de regio Zwolle*. Leer verschillende (regionale) preventie-initiatieven kennen, ontmoet elkaar en kom erachter wat je voor elkaar kunt betekenen!

 

Datum en tijd: dinsdag 24 januari van 16.30 uur tot 19.00 uur (en aansluitende borrel)

Locatie: het kantoor van Proscoop in Zwolle (Dokter Klinkertweg 16, Zwolle)

Programma (onder voorbehoud):

16.30 – 17.00 uur: Inloop met soep en broodje

17.00 – 17.10 uur: Welkom en opening

17.10 – 17.50 uur: Iris de Vries (huisarts, leefstijlarts en voorzitter Vereniging Arts & Leefstijl) en Erik Koekoek (strategisch adviseur bij Zilveren Kruis)

17.50 – 18.50 uur: Inspiratietafels: lokale initiatieven presenteren zichzelf

18.50 – 19.00 uur: Afsluiting

19.00 – 20.00 uur: Borrel

De bijeenkomst heeft het karakter van een ‘invitational’ event. We hebben naast u 50 professionals uitgenodigd die als projectleider/-coördinator, inhoudelijk adviseur/initiatiefnemer of ontwikkelaar bij ons bekend zijn. Heeft u zelf een suggestie voor het uitnodigen van een collega? Laat het ons dan weten door een mail te sturen aan lisanne.mulderij@proscoop.nl of stuur de uitnodiging door.

Let op! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan als je er zeker van wilt zijn dat je erbij bent. Klik hier om je aan te melden.

Met vriendelijke groet,
De RZA-programmacoalitie Leefstijl

*Hiermee bedoelen we de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Kampen, Ommen, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle.