InTalk: Openhartige ervaringsverhalen over ingrijpende levensgebeurtenissen

InTalk.nl is een platform met ervaringsverhalen. In openhartige podcasts vertellen mensen over ingrijpende levenservaringen. De onderwerpen variëren van rouw, depressie, pesten, angst of armoede tot ziekte, burnout, of ongewenst kinderloosheid. Wat gebeurde er en hoe ging de verteller hiermee om?

De verhalen bieden herkenning, erkenning, troost, steun, inspiratie en tips. Met openheid, het destigmatiseren en de-medicaliseren van klachten en het stimuleren van zelfhulp wil InTalk (vroegtijdig) bijdragen aan de mentale gezondheid en veerkracht van zoveel mogelijk mensen.
InTalk is een initiatief van Mindfit, aanbieder in basis ggz.

InTalk is voor iedereen
InTalk is vrij toegankelijk voor iedereen. Inmiddels staan er 40 verhalen op het platform en wordt InTalk bezocht door zo’n 10.000 unieke bezoekers per jaar. Via sociale media weten bezoekers de verhalen te vinden, maar de podcasts zijn ook geschikt voor professionals om aan te bevelen aan cliënten en hun naasten. De podcasts zijn gemakkelijk te delen en kunnen zo gesprekken op gang brengen met anderen.

Nieuwe verhalen welkom!
Nieuwe verhalen zijn altijd welkom. InTalk neemt dan contact op om werkwijze en de mogelijkheden te bespreken. Ook vragen, ideeën, tips, of een folderverzoek kun je mailen naar hallo@intalk.nl  En door InTalk te volgen op sociale media ben je altijd op de hoogte van een nieuw verhaal.

Naar website InTalk   >